Marketing Specialist

Durf jij je te onderscheiden? Help VBR de wereldmarkt te verrassen met jouw creatieve
ideeën en strategische realisatie. Samen zullen we een blijvende indruk maken op de
internationale gasturbine-industrie.

Wat ga je doen?

Durf jij je te onderscheiden? Help VBR de wereldmarkt te verrassen met jouw creatieve ideeën en strategische realisatie. Samen zullen we een blijvende indruk maken op de internationale gasturbine-industrie.

Als onze Marketing Lead stuur je de marketingstrategie van VBR aan, waarbij je onze online en offline aanwezigheid verbetert en creatieve ideeën omzet in impactvolle campagnes. Je beheert marketinginspanningen via meerdere kanalen, waaronder YouTube, LinkedIn, e-mailmarketing en Google Ads, terwijl je de prestaties optimaliseert met behulp van datagestuurde inzichten. Je werkt nauw samen met accountmanagers, haalt waardevolle content van interne experts en leidt de overgang van traditionele naar influencer marketing. Daarnaast houd je toezicht op het HubSpot-beheer, maak je een marketingplan en zorg je voor effectief budgetbeheer om ambitieuze groeidoelstellingen te behalen.

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar een creatief en ambitieus persoon met een sterke drive om unieke marketingcampagnes te leveren. Je bent flexibel, gedijt goed in een dynamische omgeving en hebt de bereidheid om te leren en uit te groeien tot een expert. Een internationale mindset en het vermogen om met verschillende culturen te werken zijn essentieel. Je bent goed in teamwork en hebt een goed begrip van marketinganalyses. Ervaring met marketing en design is een pluspunt, maar een passie voor leren is het belangrijkst. Verder heb je de volgende vaardigheden:

  • Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met Adobe design en Canva is een pré;
  • HBO in de richting van Marketing of Communicatie.

Wat kun je verwachten?

VBR biedt een familiaire werkomgeving in een klein team, waar jouw mening telt, waar je vrijheid hebt in je werk en waar we je ondersteunen in je professionele ontwikkeling. Als onderdeel van ons hechte team ervaar je een zeer informele maar professionele sfeer.  Naast een prettige werkomgeving in een niet-hiërarchische organisatie, bieden we een aantrekkelijk salaris en uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Kijk maar eens wat je toekomstige collega’s zeggen.  

Vragen?

Wil je meer weten of met ons in gesprek komen? Stuur je cv en motivatie naar:   jobs@vbr-turbinepartners.com. Of neem contact op met Martine Boon, HR Manager.

Over ons

Bij VBR zijn we gespecialiseerd in de ondersteuning van GE LM aero-derivative gasturbines. Met ons team leveren we on-site diensten, onderdelen, retrofits en gereedschappen voor LM2500, LM6000, LM1600 motoren (CF6 landversies). We ondersteunen klanten wereldwijd in de energiesector, olie- en gasindustrie, van Nederland tot Japan, het VK, Frankrijk tot Noorwegen, en zelfs olie- en gasplatforms in de oceanen.

Hoofdkantoor in Elst

6% / 94%

Wereldwijd actief

Gem. leeftijd 41 jaar

60 werknemers

Hybride werken

Collega's

Sollicitatieproces

Interessante baan?

Solliciteren direct

Solliciteer direct

Jouw contactgegevens(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op !

Martine Boon

Open direct

Open sollicitatie

Jouw contactgegevens(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact met mij op en ik help je graag verder!

Martine Boon

Job alert

Job alert!

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures bij VBR? Meld je dan eenvoudig aan voor onze Job alert!
Jouw contactgegevens(Vereist)
Van welke expertises wil je graag een Job alert ontvangen?(Vereist)
Hoe zou jij jezelf omschrijven?(Vereist)

Neem contact met ons op!

Martine Boon